Single-ul este compus de către artist împreună cu Marius Moga, Robert Toma şi JUNO. Clipul, în regia lui Iulian Moga, îi are ca protagonişti pe actorii Ada Condeescu şi Andrei Roşu, care joacă rolul unei familii ce nu este unită în momentele cheie ale vieţii lor, dar mai ales ale vieţii copilului lor.

„Piesa asta a apărut atât de natural, încât nu ştiu cum s-o explic. Parcă am fost doar un instrument. Subiectul este destul de sensibil pentru mine şi cred că a reuşit să spună tot ce cred despre bani, sper să inspire şi să «înveţe» ce este cu adevărat important în această viaţă”, a declarat What’s UP.Pe 7 februarie, zi în care a împlinit 30 de ani, artistul a prezentat în avanpremieră clipul single-ului „CuBANii”. Familia i-a pregătit o petrecere surpriză, alături de colegii artişti : Smiley, CRBL, Noaptea Târziu, Connect-R, Ana Baniciu, Carine, Andra, Cătălin Maruţă, Adda, Dorian Popa şi alţii. Un colaj de mesaje şi urări l-au emoţionat pe artist până la lacrimi. Whatzy a incheiat seara alături de trupa sa pe scenă şi a interpretat piese precum „Iarna pe val”, „Bine”, „La tine” si „Iartă-mă, mamă”.

What’s UP a avut un 2018 plin de lansări: “Ora 2″, “Hana”, lansată de Ziua Îndrăgostiţilor, apoi “Iartă-mă, mamă”, un single lansat de Ziua Femeii, urmat de “Doare” şi “Cu tine pe mine”.