Berbec

Nativii care nu sunt într-o relaţie au mari şanse să îşi găsească iubirea în luna februarie,deci fii cu inima deschisă,mai ales în jurul datei de 13-nu fi superstiţioasă,nu e zi cu ghinion! În schimb,data de 25 este promiţătoare din punct de vedere profesional,când probabilitatea de a obţine nişte avantaje materiale suplimentare sunt destul de ridicate. Vei primi şi recunoaşterea meritelor,fii sigură.

Taur

Deşi în prima parte a lunii te confrunţi cu ceva probleme de sănătate,în data de 21 le vei da de cap şi,în sfârşit,îţi poţi lua o piatră de pe inimă. Pe plan sentimental,devii romantică şi eşti o răsfăţată pe data de 14,iar financiar,apogeul îl vei atinge,culmea!,la final de lună,pe 26.

Gemeni

Atât pe plan profesional,cât şi în dragoste,luna februarie pare a fi una lipsită de evenimente neplăcute. Zilele norocoase sunt pe 9 şi pe 22 februarie. Nu lăsa,deci,norocul să treacă pe lângă tine,mai ales dacă este înalt,şarmant şi te invită la o cafea.

Rac

Astrele sunt de partea ta pe data de 8,aşa că fă în această tot ce ţi-ai propus,fie că vrei să ceri o mărire de salariu sau că vrei să inviţi un tip drăguţ la o cafea.

Leu

Primele 2 zile din lună sunt devastatoare pentru tine,dar,pe data de 3,norocul îţi va surâde,şi tot un zâmbet va fi şi pe 15 şi 18 ale lunii. Capul sus,în relaţie divergenţele dispar şi aveţi mari şanse chiar să plănuiţi o escapadă romantică zilele astea.

Fecioară

Luna februarie este una încununată de succes pe toate planurile,trebuie doar să te pui pe primul loc şi să încetezi să mai rezolvi problemelealtora. Ziua de 14 este ziua ta norocoasă,profită din plin de ea.

Balanţă

Se pare că pentru Balanţa aproape toată luna februarie va fi norocoasă,cu mici excepţii. Pe data de 16 sunt şanse să semnezi un contract care îţi va aduce mari satisfacţii.

Scorpion

În februarie,Scorpionul se dedică trup şi suflet familiei,aşa că zilele norocoase,pe 5 şi pe 11,vor avea legătură cu cei dragi. Fie cineva îţi va face o surpriză plăcută,fie vei primi o veste care îţi va da energie cât pentru tot anul.

Săgetător

Muncă,muncă şi iar muncă,doar atât vezi în luna februarie. Iar efortul şi sacrifiile tale pentru ca totul să fie perfect la serviciu vor fi răsplătite pe 21 februarie.

Citeşte şi:Horoscop sexual-februarie 2017-Zodii care au parte de nopţi fierbinţi

Capricorn

Ziua ta norocoasă este pe 24 februarie. Fie vei semna contractul pentru o maşina sau chiar o nouă casă,fie vei semna o nouă colaborare profesională sau chiar actele la starea civilă. Cert este că în această zi sunt mari şanse să semnezi nişte acte care îţi vor schimba viaţa în bine.

Vărsător

În sfârşit,culegi roadele muncii depuse în ultima perioadă. Ziua ta norocoasă este pe 22 februarie,zi perfectă pentru ascensiune profesională.

Citeşte şi:Top 5 zodii de bărbaţi de care să te fereşti

Peşti

Cariera ta va ajunge la un nou nivel,trebuie doar să fii deschisă propunerilor pe care le vei primi mai ales pe 15 şi pe 21 februarie. Pe plan sentimental totul este roz întreaga lună.