Berbec

Pentru tine, luna începe cum nu se poate mai bine. Profită de zilele de 1, 4 şi 7 februarie, în care s-ar putea să ai parte de o surpriză plăcută din partea jumătăţii tale. Mai mult, o persoană apropiată îţi va dovedi printr-un gest special că merită să ai încredere deplină în ea.

Taur

Aştepţi luna februarie pentru a-ţi schimba garderoba şi a face ordine prin viaţa ta. În ultima vreme, ai trăit în trecut, iar acum e timpul să ieşi la lumină. Pe 8 şi 12 februarie te aşteaptă o nouă şansă la dragoste. Ai grijă să nu o ratezi!

Gemeni

De regulă, eşti o persoană foarte norocoasă, care mereu găseşte câte o oportunitate de care se bucură din plin. În februarie, norocul va fi la tine acasă, căci în zilele de 2,3 şi 17 februarie vei avea parte de un succes nebănuit. Poate fi vorba despre un salt uriaş pe plan profesional.

Rac

Până acum, ai avut o mulţime de şanse în carieră, însă nu ai profitat de niciuna dintre ele. Poate eşti prea comodă sau ai o temere nejustificată. Zilele de 9 şi 11 februarie sunt foarte importante pentru tine, aşa că trebuie să te pregăteşti.

Leu

Nu ştii cum să îi faci o surpriză partenerului de viaţă, însă vei avea parte de mai multă creativitate pe 22 februarie, o zi în care planetele se vor alinia în favoarea ta. Atunci vei găsi un cadou perfect şi s-ar putea să îţi petreci ziua într-un mod plăcut.

Fecioară

Ai mare grijă la sănătate, deoarece câteva probleme minore îţi vor da peste cap tot organismul. Nu e o lună favorabilă călătoriilor, aşa că încearcă să te odihneşti mai mult şi să laşi excursiile pe altădată. Te vei simţi mai bine abia spre sfârşitul lunii, în zilele de 25 şi 26 februarie.

Balanţă

Lucrurile încep să reintre pe făgaşul normal în viaţa ta, motiv pentru care trebuie să sărbătoreşti. Ai întâlnit pe cineva nou, care îţi aduce numai fericire şi te face să zâmbeşte. Plănuiţi o escapadă romantică pe 24 februarie, zi cu vibraţie specială.

Scorpion

Eşti genul de persoană care se consideră ghinionistă, însă o fărâmă de noroc există şi pentru tine. Trebuie doar să încetezi să o mai cauţi, căci atunci când te vei opri din căutări, ea va apărea în viaţa ta. Poate fi materializată într-un premiu pe care ţi-l doreşti de mult timp şi îl vei avea abia pe 15 februarie.

Săgetător

Ai fost cam ocupată în ultima vreme şi nu ai mai avut timp să socializezi aşa cum o făceai odată. Ei bine, cheamă-ţi toate prietenele în oraş şi petrece o seară pe cinste alături de ele. În zilele de 8, 12 şi 16 februarie vei fi în formă maximă.

Capricorn

E posibil să fii convocată la o reuniune de familie, care să se termine cu un scandal sau cu un conflict major în care să fii principala vinovată. Totuşi, păstrează-ţi cumpătul şi încearcă să asculţi fiecare persoană în parte. Zilele cele mai potrivite pentru a remedia lucrurile sunt 10, 13 şi 23 februarie.

Vărsător

Luna aceasta, eşti zodia favorizată! Ai toate şansele să faci ceea ce ţi-ai propus, fie că e vorba de profesie sau de viaţa personală. Zilele tale norocoase vor fi 14, 18 şi 20 februarie, momente în care vei fi mai binedispusă ca niciodată, iar energia te va înconjura din plin. Se anunţă schimbări majore anul acesta pentru tine!

Peşti

Nu eşti cea mai norocoasă persoană, însă februarie vine cu un bonus pentru tine: 4 zile norocoase. Acestea vor fi 3, 5, 12 şi 27 februarie, zile în care trebuie să profiţi la maximum şi să îţi petreci timpul liber după bunul plac. Ce ai spune de o ieşire la un restaurant sau o relaxare la spa?

Sursă foto: www.pexels.com