Zilele norocoase din noiembrie pentru fiecare zodie. Berbec

Munceşti foarte mult şi rezultatele le vei vedea în zilele de 6,16 şi 27 ale lunii. Pe plan amoros,situaţia este roz,mai ales pe 15,18 şi 23,când partenerul te poate suprinde cu ceva plăcut.

Zilele norocoase din noiembrie pentru fiecare zodie. Taur

Deşi ai cheltuit cam mult în ultima perioadă,tot ţi-au mai rămas nişte bani,pe care ar fi bine să-i pui deoparte,ca să ai şi pentru zile negre. La 13,24 sau 29 noiembrie este posibil să semnezi un contract,iar în zilele de 4,10 şi 25 vei petrece momente frumoase în compania celor dragi.

Zilele norocoase din noiembrie pentru fiecare zodie. Gemeni

Ai noroc la bani la 6,7 şi 12 noiembrie. La capitolul dragoste,lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Cele mai bune zile,pe acest plan,le vei avea la data de 8,11 şi 15 noiembrie.

Zilele norocoase din noiembrie pentru fiecare zodie. Rac

Problemele te-au acaparat în ultima perioadă. Vestea bună este că lucrurile revin la normal pentru tine în următoarele săptămâni. Ai noroc la bani pe 9,21 şi 29 noiembrie,iar în dragoste în zilele de 1,2 şi 11.

Zilele norocoase din noiembrie pentru fiecare zodie. Leu

Ai muncit foarte mult pentru ca familiei tale să nu-i lipsească nimic. Rezultatele le vei vedea pe 3,17 şi 28 noiembrie,când îţi vor intra bani în cont. Fii alături de partenerul de cuplu,în special pe 9,11 şi 23 noiembrie.

Zilele norocoase din noiembrie pentru fiecare zodie. Fecioară

Nu prea ţi-au ieşit lucrurile aşa cum ţi-ai dorit,dar asta nu înseamnă că ghinionul te va urma mereu. Ai noroc la bani pe 3,11 şi 19 noiembrie,pe când zilele tale norocoase în dragoste sunt pe 2,14 şi 26 noiembrie.

Zilele norocoase din noiembrie pentru fiecare zodie. Balanţă

Cauţi echilibrul în relaţia de cuplu. Strădania ta va da roade pe 11,18 şi 21 noiembrie. Pentru tine cele mai norocoase zile la bani vor fi la 4,14 şi 27 noiembrie.

Zilele norocoase din noiembrie pentru fiecare zodie. Scorpion

La capitolul dragoste,vei sta cel mai bine în zilele de 9,17 şi 22,pe când cele mai bune zile la bani sunt pe 8,11 şi 23. Per total,urmează pentru tine o perioadă destul de aglomerată,dar cu rezultate pe măsura efortului depus.

Zilele norocoase din noiembrie pentru fiecare zodie. Săgetător

Eşti în căutarea unui partener? Astrele sunt favorabile în această direcţie pe 3,11 şi 29. În noiembrie,cele mai bune zile la bani sunt 4,5 şi 22 noiembrie.

Zilele norocoase din noiembrie pentru fiecare zodie. Capricorn

Ai muncit din greu pentru tot ce ai şi rezultatele se vor vedea pe 3,15 şi 24 noiembrie. Dacă eşti implicat într-o relaţie de lungă durată,petrece-ţi cât mai mult timp în compania partenerului,mai ales pe 6,11 şi 19 noiembrie.

Zilele norocoase din noiembrie pentru fiecare zodie. Vărsător

Cine te cunoaşte ştie cât de implicat eşti în ceea ce faci la serviciu şi cât de mult ţii ca şefii să vadă asta. Este posibil să fii avansat pe 4,19 sau 29 noiembrie. Dacă încă nu ţi-ai găsit sufletul-pereche,fii atent pe 3,8 şi 21 noiembrie. Sunt şanse mari să-l găseşti într-una din aceste zile.

Zilele norocoase din noiembrie pentru fiecare zodie. Peşti

Concentrează-te pe obiectivele  pe care nu le-ai atins încă şi vei vedea cum lucrurile îţi vor părea mai uşoare. Pentru tine,cele mai norocoase zile la banisunt:4,19 şi 29,iar în dragoste 3,8 şi 21.

Credit foto:www.indianexpress.com