Berbec

Octombrie este o lună plină pe toate planurile pentru nativii Berbec. Cu cât te vei gândi mai mult la treburile pe care le ai de rezolvat,cu atât vei fi mai stresat. Pe plan amoros,zilele de 10 şi 22 sunt cele mai bune pentru întâlniri romantice,pe când,în zilele de 3,5 şi 19,ai toate şansele să câştigi bani.

Taur

De muncă multă nu scapă nici nativii Taur în luna octombrie. Alergi să-ţi pui la punct lucrurile,iar efortul îţi va fi răsplătit pe măsură. Pe 17 şi 22 octombrie ai noroc pe plan amoros,iar pe 3,4 şi 29 norocul îţi surânde şi pe plan financiar.

Gemeni

Nativii Gemeni vor avea o lună relaxantă,pe toate planurile. Eşti încântat de schimbările de la locul de muncă,familia şi prietenii îţi sunt aproape şi chiar îţi vei face şi timp pentru a sta cu partenerul de cuplu. Cele mai norocoase zile la capitolul dragoste pentru tine sunt:4 şi 15. În schimb,cele mai bune zile la bani sunt:6,26 şi 27.

Rac

Deşi nu cred asta,lucrurile se vor aşaza şi pentru nativii Rac. Vei scăpa de acea perioadă stresantă şi nu te vei axa doar pe muncă,ci şi pe activităţi care te relaxează. Pe 3,12 şi 15 ai toate şansele ca norocul în dragoste să-ţi surâdă. Cu banii vei sta bine pe:9,16 şi 22 octombrie.

Leu

Muncitor din fire,nativul Leu va obţine foloasele strădaniei sale pe 2 şi 22 octombrie. Pentru ca banii să-ţi ajungă până la următorul salariu,este bine să mai pui ceva deoparte. Nici la capitolul dragoste nu vei sta răi,mai precis în zilele 4,7 şi 29.

Fecioară

Mereu în căutarea partenerului perfect,nativii singuri Fecioară au toate şansele să-l găsească în zilele de:9,11 sau 12 octombrie. Întrucât luna octombrie este bună pentru renovarea locuinţei sau pentru achiziţionarea unei case ori a unei maşini,pe 5,13 şi 16,ai toate şansele să semnezi nişte acte.

Balanţă

Pentru că ai multă treabă la muncă,ai tendinţa de a-i ignora pe cei din familie. Fă-ţi timp şi pentru ei,mai ales că pe 3,8 şi 28 octombrie astrele sunt favorabile întâlnirilor sub clar de lună. Dacă eşti preocupat cu banii,află că pe 5 şi 25 octombrie vei avea mari şanse să-ţi măreşti venitul.

Scorpion

Deşi sfârşitul lunii septembrie te-a prins cu multe chestiuni de rezolvat,lucrurile vor intra pe un făgaş normal în primele zile din octombrie. Vei avea noroc în dragoste în zilele:10,13 şi 25,iar la bani pe:8,12 şi 29.

Săgetător

Nu ai stat foarte bine la capitolul bani în septembrie,însă lucrurile se vor schimba în această lună,când,în zilele de 6,21 şi 22,fie vei primi nişte bani împrumutaţi cândva,fie vei fi avansat la locul de muncă. Pe 3,22 şi 28,ai mari şanse să-ţi găseşti sufletul-pereche ori să-ţi petreci timpul liber cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Nu mai ştii în câte să te împarţi pentru a rezolva cât mai multe,mai ales că în luna asta se anunţă un mare eveniment în familie. Trage aer în piept şi ia-le pe rând! Doar aşa vei reuşi să-ţi termini treaba la timp. Pe 7,17 ori 21 octombrie astreleîţi surând. În una dintre aceste zile,vei avea parte de o surpriză din partea partenerului. În zilele de 6,23 şi 27 vei face nişte cumpărături,dar chiar şi aşa,îţi mai rămân bani.

Vărsător

Nu ţi-ai găsit încă sufletul-pereche? Fii cu băgare de seamă pe 11 şi 25 octombrie,căci este posibil să-l întâlneşti. Nu-ţi mai face griji nici cât priveşte situaţia financiară. Vei sta la acest capitol mult mai bine decât luna trecută. Zilele tale norocoase la bani sunt:6,9 şi 22 octombrie.

Peşti

Persoana cu care îţi împarţi destinul pune la cale o surpriză în zilele de 4,13 şi 22 octombrie. Şi cum banii stai bine,mai ales că pe 3,19 şi 22 te vei trezi cu câţiva în plus în buzunar.