Berbec - cafeaua/ceaiul

Nativii Berbec sunt cei mai activi şi ocupaţi oameni. Ei tind să fie dependenţi de cafea sau ceai, deoarece sunt băuturile energizante care îi ajută să reziste cât mai mult timp. În plus, ei nu pleacă nicăieri fără cana/paharul de cafea.

Taur - mâncarea

Taurii se confruntă des cu mâncatul emoţional, dar ei au un apetit foarte mare mereu. Ştiu să se bucure de fiecare îmbucătură de mâncare, iar unicitatea lor este că nu au nevoie de o companie ca să poată mânca. Le place să mănânce singuri!

Gemeni - ţigările

Aceşti nativi abia aşteaptă pauzele de ţigară din programul de muncă. În plus, când sunt în public ei au tendinţa să se îndepărteze ca s îşi aprindă o ţigară. Se crede că persoanele născute în zodia Gemeni asociază fumul cu spargerea de gheaţă, deoarece le place să socializeze. De asemenea, ei cred că fumatul îi ajută să se elibereze de stres şi de probleme.

Rac - medicamentele

Din moment ce nativii Rac sunt foarte sensibili, ei se îmbolnăvesc uşor şi întotdeauna sunt în căutarea unui medicament care să le aline durerea. În plus, ei îşi păstrează mereu la îndemână o cutie cu analgezice.

Leu - cumpărăturile

Le place să se trateze bine şi să fie văzuţi răsfăţându-se în timp ce îşi cumpără lucruri frumoase. De asemenea, le place să arate cât mai bine în fiecare zi, exagerând deseori cu banii pe care-i dau pe cumpărături.

Fecioară - relaţiile toxice

Aceşti nativi cad cu uşurinţă pradă relaţiilor toxice care îi distrug emoţional. Ei iubesc cu adevărat, acordă atenţie şi au grijă de partener, ceea ce înseamnă că nu sunt în stare să rănească pe nimeni şi nici să se răzbune.

Balanţă - reţelele sociale

Balanţele sunt cei mai mari fluturi sociali: reţelele sociale sunt cea mai mare dependenţă a lor. Ele sunt foarte active pe Facebook şi Instagram, verificând din minut în minut cine i-a apreciat postarea sau ce comentariu a mai primit.

Scopion - intimitatea

Nimeni nu poate concura cu dexteritatea sexuală a unui Scorpion. Deoarece sunt cunoscuţi pentru intensitatea cu care iubesc, ei tratează patul ca pe o arenă pentru a-şi exprima îndrăzneala sexuală.

Săgetător - călătoriile

De fiecare dată când întâlneşti un Săgetător, te va informa despre lista cu locurile pe care le-a vizitat şi pe care vrea să le viziteze de acum înainte. În plus, aceşti nativi sunt mereu în căutarea unor planuri spontane şi călătorii lungi.

Capricorn - munca

Aceşti nativi muncesc foarte mult. Ei sunt total împotriva pierderii timpului pe lucruri banale. Prin urmare, se poate vedea cât de mult muncesc când îşi ating obiectivele, ceea ce contează foarte mult pentru ei.

Vărsător - jocurile video/cărţile

Vărsătorii au un mod ciudat de a trece prin viaţă. Lor le place să rătăcească în propriile lor vise. Nu trebuie să te sperii dacă vezi că sunt absorbiţi de un joc video sau de o carte. Lor le este greu să facă diferenţa între ficţiune şi realitate.

Peşti - clipele romantice

Aceşti nativi sunt dependenţi de momente romantice. De asemenea, ei sunt foarte sensibili şi pot face orice pentru ca sentimentele lor să fie auzite şi simţite.

Credit foto: www.islasphilippines.com