Berbec

După cum se potriveşte unui semn de foc, visurile tale sunt destul de concrete. Ca Berbec, visezi mereu să pleci într-o călătorie undeva unde este frumos, să organizezi o întâlnire spontană în mijlocul săptămânii, e vorba despre bunăstarea ta sprituală în primul rând. 

Taur

Comoditate şi linişte, de preferinţă cu familia, astfel încât toată lumea să fie în siguranţă – asta e scenariul tău ideal. Pe lângă asta, visezi la lux şi bogăţie. Iar Venus te va ajuta să vii cu idei financiare bune şi te va pune şi în calea unor oameni care te vor ajuta să-ţi îndeplineşti visurile. 

Gemeni

Schimbarea e în elementul tău, aşa că de îndată ce ţi se îndeplineşte un vis, vii imediat cu o idee nouă şi mai bună. Venus te ajută să îţi organizezi planurile, iar acestea nu sunt puţine. 

Rac

Deşi eşti un militant convins pentru pacea în lume, de cele mai multe ori visezi la lucruri materiale, cum ar fi o casă frumoasă, mobilier confortabil, o maşină bună. Şi, bineînţeles, că toată lumea te va asculta şi toata atenţia va fi îndeprtată în direcţia ta. Venus te va ajuta să îţi dezvolţi latura creativă prin care te vei evidenţia. 

Leu

Ca Leu, visezi la lucruri măreţe. O călătorie în jurul lumii, haine de designer, ceasuri strălucitoare- astfel de vise sunt destul de greu de satisfăcut. Din fericire, tu şi dacă ajungi pe culmile succesului vei continua să te bucuri de lucrurile mici. Iar Venus îţi trimite o mulţime de astfel de lucruri. Venus te va ajuta şi la locul de muncă, astfel încât visele de promovare se pot realiza, de asemenea. 

Fecioară

Deşi pari o persoană foarte logică şi raţională, cele mai mari visuri ale tale ţin de latura sentimentală. Visezi la o dragoste măreaţă, de cinema, ieşită din comun. Venus iubeşte surprizele şi astfel aduce imprevizibilitate şi în viaţa ta. 

Balanţă

Tu eşti regina visurilor. Visezi la tot ce ţine de estetica frumosului. Visurile tale cele mai comune ţin de amenajarea spaţiului personal, poate un birou mai mare sau unul mai frumos. 

Scorpion

Ca Scorpion, nimeni nu ştie ce îţi doreşti. Nu eşti genul de persoană care să îşi împărtăşească visurile. Cel mai adesea acestea ţin de dragoste. Sub influenţa lui Venus, vei reuşi să îţi abandonezi temerile şi în loc să te ascunzi pe la colţuri, vei îndrăzni să urmezi nevoile inimii. 

Săgetător

Vrei mereu să fii în altă parte, nici măcar nu contează atât de mult unde. Pe apă, pe jos sau cu motocicleta- tu chiar trebuie să ajungi la destinaţie. Venus te va ajuta să îţi împlineşti visul de a călători. 

Capricorn

Nu prea îţi faci timp să visezi. Ai atâtea sarcini şi responsabilităţi încât nu găseşti timp nici măcar pentru o sesiune de relaxare la spa. Într-un final, când te va ajunge oboseala, vei dori să te bucuri undeva, în lux, de linişte şi relaxare. 

Vărsător

Deşi eşti un semn de aer, visurile tale sunt destul de specifice. Cel mai adesea materiale: un computer nou, aparat de fotografiat, maşină off-road, maşină de cusut. Cu toate acestea, toate aceste lucruri îţi servesc ceva special, adică pentru a dezvolta pasiunea. Pentru că este visul lor real: de a face ceva interesant, frumos, neobişnuit. 

Peşti

Pentru că eşti cel mai conectat la spiritualitate, şi visurile tale sunt de această natură. Visezi mereu să te dezvolţi, să fii diferit.Venus, care intră în Peşti o dată pe an, va avea grijă să fii omul potrivit la momentul potrivit.


Sursă: mirunastie.com