Gemeni

Luna Nouă va fi chiar în semnul Gemenilor, ceea ce înseamnă că aceşti nativi vor fi cei mai afectaţi din punct de vedere spiritual. În următoarele zile, s-ar putea să treacă prin câteva situaţii dificile la locul de muncă, aspect destul de neplăcut deoarece le va fi pusă în pericol slujba. Nici pe plan personal lucrurile nu stau mai bine, căci vor căuta să se certe din nimic cu partenerul.

Fecioară

Nativii Fecioară ar trebui să se aştepte la unele schimbări în viaţa lor, însă nu toate dintre ele vor avea aspect negativ. Cele mai bune veşti se aud dinspre domeniul profesional, acolo unde fie au ocazia să îşi schimbe cariera, fie vor fi avansaţi. Această perioadă de tranziţie îi va ajuta să îşi pună ordine în idei şi să se focuseze pe evoluţia lor individuală. În relaţie, lucrurile rămân tensionate.

Săgetător

În perioada de Lună Nouă, nativii Săgetător vor sta ca pe ace, deoarece au pus la cale o mulţime de planuri de care nu sunt siguri. Pe plan profesional, mizează pe teorii pe care nu le cunosc nici măcar ei foarte bine, însă vor să-şi impresioneze superiorii. Personal, au tendinţa să ceară prea mult ajutor de la cei din jur, fără a avea norocul să îl şi primească.

Peşti

A venit momentul ca nativii Peşti să renunţe la temerile lor legate de bani sau de familie şi să înceapă noi planuri, pe cont propriu. Oricât le-ar fi de greu, trebuie să se obişnuiască cu ideea că nu vor reuşi sub nicio formă dacă mai amână această schimbare radicală în viaţa lor. Este important să îşi păstreze calmul şi entuziasmul şi să treacă peste orice tentaţie.

Sursă foto: www.consciouslifenews.com