Berbec

Din păcate,lista ghinioştilor este deschisă de zodia ta. Dacă în prima parte a anului pare că soarele răsare şi pe strada ta,adevărul este că în vară nu e exclus să ai parte de o mare dezamăgire. Partea bună este că o cură la mare,cu soare,îţi va alina rănile sufleteşti. Dacă vrei să scapi de ghinion,trebuie să eviţi certurile în cuplu,să comunici mai mult şi să fii mai relaxată în prezenţa partenerului.

Citeşte şi:Horoscopul sănătăţii în luna ianuarie 2017

Leu

Doar nativii care nu sunt angajaţi deja într-o relaţie vor avea ghinion în dragoste în 2017. Dacă până acum ţi-a fost greu să îţi găseşti jumătatea,spiritul tău independent va continua să ţină la distanţă posibilii pretendenţi şi în prima parte a anului. Încearcă să nu îl mai cauţi după un anumit tipar. Lasă iubirea să te surprindă,chiar dacă în primă fază ţi se pare că tipul nu are nimic din ceea ce te-ar putea da pe spate.

Rac

Chiar ghinion,ghinion nu am spune că este,dar e bine să fii puţin în alertă. Dacă simţi că iubitul este mai distant,e posibil să se gândească la despărţire. Singura modalitate de a afla sigur ce are în minte este să vorbeşti deschis cu el. Unele native s-ar putea trezi trădate în dragoste. Dacă te-a înşelat,lasă-l să plece,e clar că nu te merita!

Citeşte şi:Horoscopul banilor în luna ianuarie 2017

Scorpion

Nici nativele acestei zodii nu scapă de emoţiile negative în primele luni din an. Dacă eşti deja într-o relaţie este posibil ca iubitul să trebuiască să plece o perioadă mai îndelungată. Nu este ca şi când v-aţi despărţi de tot,dar dorul ăsta te omoară. ca şi îndoiala că se va mai întoarce la tine.

Vărsător

Familiştiisunt oarecum lipsiţi de ghinion. Afară de câteva certuri,normale în cuplu,nu aveţi mari motive să vă plângeţi. Nativele care sunt abia la început de relaţie,însă,au de ce să se îngrijoreze. Fie îţi dai seama că acesta nu este chiar Făt Frumos la care visai,fie te va dezamăgi în cel mai brutal mod posibil. Dacă ai orice îndoială privind viitorul vostru împreună,nu sta pe gânduri. Mergi mai departe. Norocul pare să ţi se schimbe în cea de-a doua parte a anului.