Berbec

Nativul Berbec nu suportă ca cineva să îi traseze limite sau să îi spună ce are de făcut, aşa că preferă să oprească o relaţie dacă vede că persoana din viaţa lui este mult prea autoritară. Cu principii şi valori bine definite, nativul Berbec vrea ca nimeni să nu îi îngrădească libertatea şi dreptul la exprimare. Uneori, partenerul său de viaţă îl poate considera foarte egoist, de aceea nici nu va insista cu căsătoria.

Gemeni

Deşi este un bun orator şi o persoană extrem de sociabilă, când vine vorba de căsătorie, nativul Gemeni nu îşi mai găseşte cuvintele. Nu înţelege ideea de angajament, aşa că preferă să se limiteze la conversaţii simple, întâlniri amicale sau idile de scurtă durată. Unii îl consideră imatur, în timp ce alţii îi detestă felul de a fi. Dacă s-ar căsători, sigur ar înşela în căsnicie, aşa că preferă să stea departe de probleme.

Săgetător

Nativul Săgetător este un aventurier, nicidecum un om de casă. Este mult prea egoist şi se iubeşte pe sine atât de tare, încât nu se vede cu cineva alături pentru toată viaţa. Preferă să călătorească, să evolueze profesional, să cunoască locuri şi oameni care să îl inspire, nu să se lege la cap cu un mariaj şi o sumedenie de responsabilităţi. Apreciază libertatea şi independenţa mai mult decât orice pe lume, practic sunt valorile după care se ghidează în viaţă.

Vărsător

Nativul Vărsător este foarte curios din fire, de aceea se şi îndrăgosteşte repede, dar îi trece la fel de repede, asta pentru că e atras întotdeauna de noutate. Nu suportă să fie implicat într-un angajament de ordin emoţional, aşa că preferă să se despartă înainte ca lucrurile să devină serioase. Cu greu îşi găseşte pe cineva care să îi placă în totalitate, poate chiar niciodată. De asemenea, personalitatea lui complexă este greu de suportat.

Sursă foto: www.weddedwonderland.com