Zodii care o duc bine până la finalul anului - Leu

Leul este şi va fi întotdeauna steaua zodiacului. Se află în centrul atenţiei indiferent unde se află, fără prea mult efort. Leii au un caracter magnetic şi puternic. E uşor să-ţi placă un Leu, dar este la fel de uşor să-l deteşti. 

Leul va fi unul dintre semnele norocoase pentru cea de-a doua parte a anului 2018 datorită atitudinii câştigătoare, care va atrage numai lucruri bune. Cum nimeni nu este perfect, de fiecare dată când Leul face o greşeală, ei nu vor renunţa, ci vor persevera în tot ceea ce au stabilit pentru ei înşişi. 

Din luna iulie, Leii se vor bucura de o sănătate uimitor de bună, vor avea o serie de oportunităţi pentru carieră şi viaţa lor. În ceea ce priveşte dragostea, totul va fi la superlativ. 

Zodii care o duc bine până la finalul anului - Săgetător 

Săgetătorul e unul dintre cele mai aventuroase semne ale zodiacului. Are un mod de gândire liber, profund şi foarte imaginativ. Sagetătorul nu are limite la ceea ce doreşte sau ce vrea să obţină. 

Acest mod de gândire e util pentru aceştia, începând cu luna iulie, deoarece nu au limite, nu există nimic care să-i constrângă şi nimic nu-i va face să nu depăşească obstacolele. Săgetătorul va găsi un echilibru în viaţa lui şi va răspunde la unele dintre întrebările care l-au chinuit cel mai mult. 

Nativilor din Săgetător li se vor deschide noi oportunităţi în carieră şi în dragoste. Călătoriile se vor înmulţi în cea de-a doua jumătate a anului 2018. 

Zodii care o duc bine până la finalul anului - Fecioară 

Pentru nativii din zodia Fecioară, spre deosebire de prima parte a anului, cea de-a doua jumătate a anului va fi extraordinară! Şi asta pe toate planurile! 

Va fi una dintre cele mai bune perioade atât din punct de vedere al carierei, cât şi din punct de vedere financiar. Începând cu luna August, vor consolida relaţiile pe care le au deja, dar vor lega şi noi relaţii de prietenie cu oameni pe care îi admiră şi cu care se conectează la un nivel profund. Relaţia lor romantică, dacă există, va fi una pe termen lung şi va înflori spre sfârşitul anului. 

Cei care nu şi-au găsit jumătatea ar trebui să ştie că vor avea ocazia să o întâlnească până la sfârşitul anului. Se pare că toate dorinţele pe care Fecioarele le au se vor împlini fără prea mult efort. 

Sursa: secretele.com