Iată care sunt semnele astrale predispuse să nu se căsătorească,să divorţeze ori să treacă prin mai multe evenimente de acest gen. Bine,se ia în calcul şi ascendetul când se calculează procentul de risc pentru singurătate.

Berbec

Pentru că au în sânge adrenalina,berbecii nu pot sta în loc mult timp. Dacă se căsătoresc,au nevoie de pasiune şi schimbări ca să reziste. Nu se împacă deloc cu rutina zilnică şi urăsc monotonia. De aceea,berbecii riscă să rămână singuri. Nu se pot mulţumi cu ceea ce au şi se plictisesc rapid.

Gemeni

Aceşti nativi preferă să nu-şi ia angajamente aşa de importante,precum sunt căsniciile. Preferă,mai degrabă,să studieze,să-şi asigure o situaţie materială,înainte de a-şi întemeia o familie. În plus,până să se stabilească,numără mai multe relaţii,în special sezoniere. Legăturile serioase îi ţin pe loc şi nu-i lasă să se desfăşoare. Gemenii stau foarte bine la capitolul socializare şi îşi fac prieteni noi foarte rapid.

Leu

Adoră să fie aplaudaţi de cei din jur,aşa că,atunci când simte că anturajul şi-a pierdut interesul încearcă să fugă. Caută oameni dispuşi să-l complimenteze şi să-i spună la fiecare pas că ia cele mai bune decizii. Firea lor autoritară,însă dependentă de ceilalţi,de apecierile lor,îi influenţează şi când vine vorba despre relaţii. Aşa că ei preferă legăturile pasagere sau să nu fie implicaţi în relaţii. Au nevoie să fie liberi.

Capricorn

Despre nativii acesteizodiise ştie că sunt încăpăţânaţi şi perseverenţi,însa nu doar atât. Aceştia au aşteptări mari şi,dacă cei din jur,inclusiv partenerul,nu se ridică la nivelul lor,au încurcat-o. Deşi se implică în relaţii serioase,dacă nu primesc ce doresc,capricornii rup cu uşurinţă legătura.

Săgetător

Firi rebele şi libertine,săgetătorii preferă să nu se implice în relaţii de lungă durată. Odată pentru că nu suportă compromisurile şi în al doilea rând,pentru că nu le plac schimbările. Asta înseamnă că nu vor să-şi schimbe tabieturile pentru nimic în lume. Preferă relaţiile sezoniere sau,mai bine,aventurile de-o noapte.