Zodii care te părăsesc fără nicio explicaţie. Leu

 

Un Leu nu va sta lângă tine decât dacă este sută la sută sigur că este dragostea vieţii tale. Dacă apare nesiguranţa în mintea lui,aşteaptă-te să-ţi spună la revedere fără nicio explicaţie şi chiar dacă relaţia dintre voi părea una unită şi stabilă.

 

Zodii care te părăsesc fără nicio explicaţie. Fecioară

 

Nativii născuţi sub această pecete astrologică sunt persoane perfecţioniste şi apelează la raţiune,chiar şi atunci când apar probleme ale inimii. O Fecioară care nu vede posibilitatea unui viitor pe termen lung alături de persoana aleasă nu va sta pe gânduri şi va zice „adio“ când partenerul se aşteaptă mai puţin.

 

Zodii care te părăsesc fără nicio explicaţie. Scorpion

 

Dacă şi partenerul Scorpionului simte că relaţia nu mai merge,dar însă nu are curaj să vorbească deschis,cu siguranţă Scorpionul va lua taurul în mâini şi va pune capăt relaţiei,fără însă nici o explicaţie. Scorpionul este o zodie misterioasă şi puţin înţeleasă de mulţi. Aşa că nu te osteni să-i afli motivele care l-au determinat să se despartă de tine.

 

Zodii care te părăsesc fără nicio explicaţie. Capricorn

 

Cei născuţi sub această pecete astrologică sunt obsedatţi de statut şi de putere. Ei îşi aleg partenerii care au aceleaşi obiective şi credinţe şi nu ar sta cu cineva care i-ar pune în pericol vreodată poziţia publică. Aşa că dacă simte că persoana dragă nu este cea potrivita,ar lăsa-o fără multe explicaţii.

 

Zodii care te părăsesc fără nicio explicaţie. Vărsător

 

Ca semnul cel mai independent al zodiacului,cu voinţă puternică şi care serveşte ca model,Vărsătorul nu va avea nicio problemă în a rupe relaţia fără să dea amănunte. Şi asta pentru că cei născuţi sub această pecete astrologică  nu sunt construiţi pentru angajament pe termen lung în primul rând.