Berbec

Dacă te cerţi cu nativii Berbec, aşteaptă-te la consecinţe, căci ei nu ştiu ce înseamnă diplomaţia. Dat fiind faptul că sunt foarte impulsivi şi pasionali, s-ar putea să se simtă jigniţi sau luaţi peste picior, aşa că nu se vor feri să îţi reproşeze acest lucru. Dacă îi răneşti, nu vor mai avea încredere vreodată în tine şi nici nu te vor mai considera drept prieten. Ai grijă ce anume alegi să le spui şi pe ce ton. Sunt foarte sensibili!

Taur

Când vine vorba de a scoate pe cineva de la suflet, nativii Taur sunt campioni. Spre deosebire de nativii Berbec, aceştia vor reflecta asupra faptelor, înainte de a lua o decizie. Ei nu acţionează din impuls, ci mai degrabă din sentimente rănite şi un strop de raţiune. După ce s-au îndepărtat de tine, nimeni nu le mai poate schimba mentalitatea.

Leu

Învaţă cum să scapi de persoanele toxice din viaţa ta de la nativii Leu. Ei nu numai că blochează pe cineva din cauză că au fost răniţi, dar şi pentru că preferă să se simtă mai bine singuri. Dacă observă, în timp, că perioada petrecută alături de tine nu este una plăcută, vor renunţa la tine fără să stea pe gânduri. Nu sunt oameni răi, ci mai degabă selectivi.

Scorpion

De regulă, nativii Scorpion se implică foarte mult în relaţii de orice natură. Obişnuiesc să îşi formeze un grup mare de prieteni, cu care să socializeze şi să petreacă mult timp. Totuşi, dacă observă că nu le împărtăşeşti opiniile, îi contrazici mereu, ba chiar îi antipatizezi, vor scăpa de tine cu siguranţă. Şi nu pe furiş, ci de faţă cu toată lumea. Firi combative, nativii Scorpion îţi vor spune în faţă că nu mai ai ce căuta în viaţa lor.

Vărsător

Ce rost are să fii prieten cu cineva care nu îţi înţelege felul de a fi? Asta e întrebarea care apare destul de des în mintea nativilor Vărsător. Cu o personalitate aparte, idealişti şi nonconformişti, nativii Vărsător nu vor pe oricine prin preajmă, motiv pentru care îşi testează apropiaţii şi vor să se convingă de faptul că sunt înţeleşi pe deplin. Nu numai că nu suportă să nu îi înţelegi şi să îi respecţi, dar nici ideea de a nu îi admira pentru ceea ce fac. Nu ţine de tine să le fii prieten, ci de caracterul tău. În fond, fie vă potriviţi perfect, fie sunteţi firi total diferite.

Sursă foto: www.executivestyle.com.au