Zodii favorizate în luna august 2016. Berbec

 

Se anunţă schimbări benefice pentru nativii Berbecatât pe plan familial,cât şi profesional în luna august. Îţi place ceea ce faci,iar atomosfera de la locul de muncă este una prietenoasă. Vei reuşi să pleci câteva zile în concediu dacă nu ai făcut-o încă. Nici la partea cu banii nu stai rău,deşi vei face câteva investiţii în casă. Cuplurile căsătorite vor fi ferite de probleme,iar nativii singuri îşi vor găsi sufletul-pereche pe la sfârşitul lunii.

 

Zodii favorizate în luna august 2016. Rac

 

Te concentrezi foarte mult pe carieră în această periodă a anului,iar roadele nu vor întârzia să apară,mai ales că eşti sprijinit de familie în eforturile tale. Luna august este prielnică pentru escapade amoroase,cât şi pentru activităţile care te relaxează. Nu vei duce lipsă de bani şi chiar este posibil să mai obţii nişte câştiguri din vânzarea unei case,a unui teren,a unui autovehicul etc..

 

Zodii favorizate în luna august 2016. Leu

 

Dacă eşti în căutarea unui nou loc de muncă,acum este perioada potrivită pentru a face asta. Vrei să-ţi măreşti veniturile şi te concentrezi pe asta. Planeta Marte îţi influenţează acţiunile şi va trebui să te adaptezi în funcţie de schimbările care intervin în viaţa ta. Nu vei avea nicio problemă în ce priveşte sănătatea. În schimb,este posibil să apară neînţelegeri cu persoana iubită,pe care le vei soluţiona în a doua jumătate a lunii.

 

Zodii favorizate în luna august 2016. Săgetător

 

La muncă,ai mari şanse să fii promovat şi să câştigi mult mai mult. Prin urmare,este firesc să te concentrezi pe serviciu şi să iei o pauză de la alte activităţi externe. Nu vei depinde de ajutorul nimănui,în special financiar,când vei obţine câştiguri neaşteptate pe la sfârşitul lunii august. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie serioasă,cineva de la serviciu îţi va lua minţile. O dietă cu multe fructe şi legume te va ajuta să ai o sănătate de fier în această perioadă a anului.

 

Zodii favorizate în luna august 2016. Vărsător

 

Doar cu multă muncă vei reuşi să duci la îndeplinire tot ce ţi-ai propus în această lună. Nu uita că pentru a obţine rezultatele dorite trebuie să coloaborezi cu cei din jur. Pe plan financiar,situaţia ta va fi oscilantă. Dacă la începutul lunii vei întâmplina ceva dificultăţi pe acest plan,din a doua săptămână a lunii situaţia se va schimba radical,şi vei avea bani să mergi şi tu câteva zile la mare sau la munte.

 

Zodii favorizate în luna august 2016. Peşti

 

Dragostea şi activităţile sociale vor fi excelente în această lună pentru Peşti. La muncă,gândeşte-te de două ori înainte să iei o decizie,pentru a nu lua hotărâri doar pentru a avea succes cât mai repede. La capitolul dragoste stai cum nu se poate mai bine. În cazul în care nu şi-ai găsit jumătatea,în această lună îţi vei schimba statutul. Vei cunoaşte persoana potrivită pentru tine la serviciu ori în cadrul întâlnirilor cu prietenii.