Rac

Din teama de a nu pierde familia, vei face tot posibilul să îţi ţii partenerul de viaţă aproape şi să îl convingi că cel mai bun loc în care se poate afla este alături de tine. Ai mereu o nesiguranţă în ceea ce priveşte posibilul abandon, de aceea eşti dispusă să te sacrifici pentru cei dragi. Anxietatea îţi poate da mari bătăi de cap, mai ales că nu eşti stăpână emoţional.

Fecioară

Din pricina gândirii excesive şi a obsesiei pentru detalii, tinzi să devii o persoană foarte anxioasă. Îţi este teamă să nu te îmbolnăveşti, iar starea ta de sănătate te preocupă enorm. De asemenea, tinzi să nu ai încredere în oameni şi să îţi faci tot felul de scenarii cu privire la intenţiile şi rolul lor în viaţa ta.

Capricorn

Ai standarde ridicate şi încerci întotdeauna să fii înconjurată de oameni competenţi. Din acest motiv, serviciile proaste, întârzierea sau dezorganizarea vor ajunge să te afecteze nespus. Vei ajunge să dezvolţi o anxietate când vei observa că lucrurile nu sunt făcute aşa cum trebuie şi că nimeni nu e în stare să se ridice la nivelul tău. Vei simţi presiune şi nu vei reuşi să le faci pe toate de una singură, deşi ţi-ai dori acest lucru.

Vărsător

Există multe voci care trăiesc în capul tău, prin urmare, poţi fi foarte uşor ţinta unei depresii. Tinzi să capeţi o anxietate faţă de oamenii care cer multe lucruri de la tine sau care te presează. Tu trebuie să fii lăsată în pace, să îţi cântăreşti deciziile, fără ca nimeni să te grăbească. Dacă simţi că poţi avea o criză, e momentul să te retragi de la orice activitate.

Peşti

Poţi fi atât de îngrijorată, chiar şi fără un motiv anume, încât ideea de anxietate să îţi creeze chiar afecţiunea însăşi. Singura modalitate prin care poţi scăpa de anxietate şi temeri este să te refugiezi într-un hobby sau să te relaxezi. Uită de stres şi încearcă să îţi pui în ordine gândurile.

Sursă foto: www.stress.org