Pentru anumite zodii anul 2017 nu se anunţă tocmai îmbucurător,şi asta din cauză că,orice ar face,tendinţa de îngrăşare va fi evidentă.

Taur

Taurii,în general,sunt foarte pofticioşi,aşa că au o predispoziţie naturală spre îngrăşare. Totuşi,pentru că le place să aibă grijă de aspectul lor,femeile Taur tind să ţină un jurnal clar al greutăţii lor,aşa că orice sută de grame în plus,va fi rapid eliminată prin regim drastic. Mişcarea are şi ea un rol important,iar nativii sunt destul de energici. Totuşi,în prima parte a anului se pare că situaţia îţi scapă puţin de sub control,poate din cauza grijilor.

Peşti

Nativiizodieisunt destul de pufoşi,având forme generoase şi tendinţa de a pune colăcei pe abdomen. Nu sunt buni prieteni cu sportul,dar nici nu mănâncă foarte mult. Totuşi,programul haotic îşi spune cuvântul. Pentru că primele 3 luni din an se anunţă foarte productive pe plan profesional,este posibil să nu mai acorzi importanţă somnului şi odihnei,ceea ce te va face să te îngraşi. Dieta potrivită pentru tine este cea pe bază de legume.

Gemeni

Deşi sunt destul de activi,Gemenii sunt adevăraţi chefi în bucătărie,aşa că nu este de mirare că au tendinţa să se îngraşe. Cineva trebuie să mănânce ce gătesc ei. Pentru că în anul 2017 şi-au propus să urmeze nişte cursuri de gastronomie,la un moment dat cântarul riscă să fie dat peste cap. Dacă vrei să previi această situaţie,încearcă doar să guşti din ceea ce găteşti,în loc să consumi porţii generoase din fiecare fel de mâncare.

Leu

În ciuda faptului că ai o constituţie atletică,rişti să te îngraşi,din cauza apetitului crescut. Oricât ai mânca,îţi este mereu foame,iar asta te face să uiţi de restricţii şi de alimentele sănătoase. Pentru că a doua parte din an se anunţă destul de stresantă pentru Lei,există pericolul să mănânci mai multe dulciuri,în încercarea de a găsi liniştea,iar asta este cea mai periculoasă soluţie în cazul de faţă. Pentru a evita situaţiile în care te trezeşti că rochia nu te mai încape,cântăreşte-te săptămânal. Atunci când sesizezi că tendinţa de îngrăşare este evidentă,apelează la ajutorul unui nutriţionist.