Zodiile care fac cei mai mulţi bani

BERBEC

Berbecul găseşte destul de uşor căile potrivite pentru a aduce suficienţi bani în viaţa lui, mai ales atunci când are ceva de demonstrat sau vrea o anumită sumă pentru o achiziţie sau o investiţie importantă.

Are o capacitate uimitoare de a face bani rapid. Chiar dacă pierde totul, reuşeşte să se ridice în mod miraculos de fiecare data.

Impulsivitatea şi precipitarea care îi caracterizează i-ar putea îndemnă deseori să ia decizii greşite sau să facă investiţii neinspirate.

Investeşte cu uşurinţă în hobby-uri, echipament sportiv, expediţii.

Nu-i place să pună bani deoparte şi e posibil să nu aibă disponibili nici pentru împrumuturi.

TAUR

Iubeşte banii, pe care îi vede că pe un mijloc de a-şi satisface plăcerile şi dorinţa de a trăi în confort şi lux.

Inspirat, ştie când să acţioneze şi când să stea.

Foarte tenace şi răbdător, aşteaptă cât e nevoie, dar nu renunţă

Are simţ practic şi de obicei ştie să se valorizeze şi să-şi evalueze muncă.

Are nevoie de o rezervă de bani, e unul dintre cele mai răbdătoare, econome şi prudente semne.

Nu e foarte generos şi doreşte să aibă garanţii, mai ales când da bani cu împrumut.

De cheltuit, cheltuieşte cu măsură, mai puţin când apăr tentaţii culinare sau alte plăceri.

Poate investi în artă şi obiecte de lux.

GEMENI

Extrem de dinamic, adaptabil, flexibil şi mai ales comunicativ. Toate aceste calităti îi vor ajută mereu, pe de o parte să găsească foarte uşor surse de câştig iar pe de altă parte să-şi negocieze cu mare uşurinţă salariul dorit.

Însă problemă nu este că nu are sau nu câştiga suficient, ci că are un impuls foarte greu de stăpânit, de a cheltui tot ce are. Norocul lui este că reuşeşte să iasă repede din orice încurcătură şi găseşte imediat o sursă nouă sau necesară de venit.

De regulă, nu se pricepe să economisească.

E posibil să-şi schimbe des job-ul.

Cheltuieşte cu multă uşurinţă pe călătorii, cărţi, cursuri şi absolut orice îi stimulează curiozitatea.

RAC

Foarte precaut când e vorba de bani. Nu prea ştie ce înseamnă cheltuielile hazardate, nu-i place să rămână fără bani, e speriat de incertitudine. Face economii, ori de câte ori poate. Întotdeauna încearcă să păstreze o rezervă pentru zile mai puţin senine.

Motivaţia cea mai puternică în ce priveşte banii, motorul care stă la bază tuturor acţiunilor, este dorinţă de a asigură confort şi siguranţă pentru el şi familia lui.

De regulă, nativii Rac au fler în afaceri, ştiu să investească inteligent, cu excepţia momentelor când li se face teamă şi renunţă în ultimul moment la vreo oportunitate.

Cheltuieşte pe obiecte cu valoare emoţională sau istorică, pe lucruri necesare celor pe care îi iubeşte, investeşte în casă.

LEU

Îşi doresc bani mulţi, că să poată să-şi menţină în top imaginea socială. Ţin foarte mult să fie admiraţi. Iar asta cere cheltuiala.

Are însă noroc la bani, niciodată pare că nu rămâne fără resurse. Pur şi simplu trag banii la acest nativ, fără să facă cine ştie ce efort.

Se spune că Leii nu prea au nevoie să muncească pentru bani, cel puţin în concepţia lor nu există o legătură între muncă şi bani. Ei muncesc doar dacă le place ce fac, dacă sunt inspiraţi, ori dacă vor să strălucească într-o profesie.

Nu se prea pricep să facă economii.

Sunt generoşi.

Cheltuiesc bani cu uşurinţă, mai ales pe haine de firmă, produse şi proceduri de înfrumuseţare, obiecte de lux, vacanţe de 5*.

FECIOARĂ

Acest nativ este harnic (uneori obsedat de muncă), organizat, disciplinat şi meticulos. La fel e şi în relaţia cu banii. Îşi calculeaza bugetul până la ultimul bănuţ, îşi notează pe hârtie toate cheltuielile, astfel încat să ştie în fiecare moment cum stă.

Nu e genul care să dea tunuri, adică să facă bani mulţi peste noapte, ci e mai degrabă genul care îşi calculează fiecare pas şi merge din aproape în aproape, câştigând bani din munca şi efortul său măsurabil.

Îi place să se pună la adapost, să aibă economii, eventual îşi face o strategie pe termen lung şi un fond pentru pensie.

Nu dă bani cu usurinţă şi nici nu cheltuieşte dacă nu vede utilitatea şi funcţionalitatea unui lucru. Investeşte în sănătate, nutriţie şi orice crede că îi aduce un beneficiu moral şi/sau fizic.

BALANŢĂ

Dintre toate semnele de aer, Balanţa este net cea mai cerebrală şi calculată. Ea ştie exact ce buget să aloce pentru ceea ce-şi doreşte să realizeze, dar şi cum să împartă acel buget astfel încât să nu omită nimic.

Nu poate trăi cu bani puţini pentru că adoră luxul, bijuteriile, vacanţele de 5* şi, în general, lucrurile scumpe. Nu e genul care să muncească pe brânci, de unul singur, ci lucrează foarte bine şi cu rezultate extraordinare atunci când are parteneri sau asociaţi.

Va cheltui pe haine moderne, o maşină frumoasă, restaurante bune, obiecte de artă, tot felul de proceduri de înfrumuseţare şi, în general, pe lucruri care îl ajută pe acest nativ să-şi construiască o imagine impecabilă în lume.

Economiile nu sunt punctul său forte.

SCORPION

Banii sunt echivalentul puterii, sunt instrumentul cu care poti sa aiba controlul si sa manipuleze.

Ambitiile lor sunt de regula neobisnuite, chiar socante. Noroc ca nu le dezvaluie nimanui.

Secretos, misterios, cu privire la banii pe care-i detine sau la metodele pe care are de gand sa le aplice pentru a face bani.

Pot fi situatii in viata acestui nativ, cand va fi nevoit sa o ia de la zero, cand tot ce a construit se prabuseste. Dar mereu se ridica.

In general isi atinge toate scopurile, cu ajutorul intuitiei si a strategiei foarte exacte.

Nu-i place sa dea bani celorlalti si cheltuie mereu cu masura, gandind in termeni pragmatici orice cheltuiala ca pe o investitie. Daca ii aduce profit sau alte beneficii, merita sa scoata bani din buzunar. Daca nu, nu.

Scorpionii au parte de bani prin intermediul altora: parteneri, descendenti (mosteniri), cadouri, sponsorizari.

SAGETATOR

Unul dintre cele mai generoase si “mana larga” semne

Banii sunt un mijloc de libertate, explorare si aventura, asa ca nu tin niciodata cu dintii de ei, mai ales ca au mereu incredere ca vin banii la ei cand au nevoie.

Nu prea isi fac rezerve.

Cheltuiesc pe calatorii lungi, dincolo de granite mai ales. Scot bani din buzunar cu usurinta si cand e vorba de placeri, hobby-uri, experiente gastronomice noi, deosebite.

Nu stiu de unde vin banii, nici unde se duc, atata vreme cat ii folsoesc ca sa le contribuie lor si celor din jur.

Considera ca banii sunt facuti ca sa poata avea libertatea de a calatori, a se aduca si emancipa, a cumpara carti sau ajuta/darui.

CAPRICORN

Foarte abil in a mirosi oportunitatile care-i pot umple buzunarele.

Nu vorbeste foarte des despre bani, nici daca ii are, nici daca nu-i are.

Prefera sa lase impresia ca nu dispune de resurse prea mari, pentru ca nu-I place sa dea bani cu imprumut.

Aspira (in secret, ce-i drept) la averi impresionante, dar are rabdare pana ajunge acolo, isi calculeaza fiecare pas cu mare grija.

Mereu se gandeste la ziua de maine si chiar la o perioada de ani de zile in avans, pentru ca vrea mereu sa fie pregatit pentru orice. Isi face rezerve de bani, pentru ca astfel simte ca are controlul si se simte mai sigur pe el.

Cheltuieste cu cap, e precaut si prefera lucruri de calitate: “putin si bun, decat mult si prost”

VARSATOR

Are un comportament destul de ciudat vis-a-vis de bani. Este idealist si privesti banii ca pe o modalitate de a-ti castiga independenta si nimic mai mult. Sau ca pe un mijloc de a -ti ajuta prietenii, ori de a aduce o contributie in lume.

Poate foarte bine sa cheltuiasca toti banii din buzunar doar pentru ca il inspira ceva la un moment dat, sau poate sa dea toate economiile unui prieten care are nevoie de sprijin.

Unii Varsatori se implica in proiecte caritabile, infiinteaza fundatii, cluburi sau asociatii prin care sa sprijine anumite categorii sociale.

Gaseste rapid metode inedite de a face bani.

Cheltuieste pe gadget-uri, tehnologie moderna, carti, cursuri si tot ce ii faciliteaza accesul la cunostinte noi.

PESTI

Acest domeniu de viata este o nebuloasa. Fiind o fire visatoare, artistica, boema, poate trai foarte bine si cu bani si fara bani.

Cu toate ca nu e prea inspirat in administrarea banilor si de regula ia decizii paradoxale, are totusi o capacitate inexplicabia de a atrage banii. Se pare cǎ este meritul intuitiei fabuloase de care dispune.

Pentru un nativ Pesti, banii sunt un mijloc de a crea, un mijloc care le permite sa viseze linistiti sau prin care pot ajuta/salva lumea.

Este foarte empatic, mai ales cu suferinta altora, ceea ce il poate determina sa se lase fara ultimul leu, pentru o cauza nobila.

Unul dintre cele mai generoase/altruiste semne.

Sursa