Conjucţiile astrale sunt extrem de benefice din punct de vedere amoros pentru unele zodii.Care sunt acestea,am aflat de la astrologul Mihaela Dicu.

Berbec

Până în octombrie 2017,setea de afectivitate a nativilor berbec este mare,iar izvoarele care îi pot potoli setea sunt la tot pasul. Venus,planeta dragostei şi stăpâna casei cuplului berbecului,se află în capricorn,cee ce înseamnă că ţinteşti sus şi din punct de vedere amoros. Oricum,în noiembrie 2016 eşti răsplătit regeşte în dragoste.

Rac

Anii precedenţi şi chiar anul 2016 până acum au fost presaraţi cu pasiune doar cu porţia. Din această lună şi până în octombrie 2017 lucrurile se schimbă pe plan afectiv,iar noiembrie este cea mai bună lună din acest interval. Bucură-te de această şansă la fericire şi foloseşte-o inteligent pentru a obţine ceea ce-ţi doreşti!

Leu

Începând cu 12 noeimbrie,nativiileu devin dornici de acţiune şi avânt cuceritor. Dacă eşti născut în această zodie trebuie să ştii că în această perioadă ai mai mult curaj să-ţi exprimi dorinţele intime. De aceea,e bine ca atunci când simţi că partenerul de viaţă este reticent să ştii să-ţi temperezi ieşirile.

Balanţă

Luna noiembrie 2016 se anunţă foarte interesantă pentru aceşti nativi. Încă din prima decadă,Marte,stăpânul casei cuplului balanţei,intră în casa erotismului balanţei. Asta înseamnă că impulsurile sexuale se amplifică,inima se înfierbântă şi nu e nevoie decât de o scânteie ca să se aprindă vâlvătaia dragostei. Cuplurile cu vechime îşi pot relansa viaţa sexuală în noiembrie.

Capricorn

În prima parte a lunii sunt rezervate unele evenimente amoroase toride,ivite pe neaşteptate,dar pe o perioadă scurtă de timp. Pot apărea iubiri cu năbădăi,certuri aprinse ori alte incidente,însă atmosfera se linişteşte după 12,devenind mai senzuală şi tandră. Până la finele lunii,nativii acestei zodii au parte de ocazii favorabile pe plan amoros. Îţi recomandăm să trăieşti fiecare moment!