Unii o fac atât de subtil încât ceilalţi nu-şi dau seama că sunt controlaţi. Deşi tu crezi că lucrurile pe care îi determini pe alţii să le facă sunt spre binele lor, s-ar putea intâmpla să nu fie văzute aşa şi de cealaltă parte.  

Ţi se pare că ţi se potriveşte această descriere? Vezi dacă eşti pe lista celor mai manipulatoare zodii : 

Peşti

Peştii niciodată nu plănuiesc să profite de bunătatea celor din jur, însă au tendinţa de a juca rolul unei victime. Îşi vor folosi în mod neintenţionat greutăţile pentru a obţine simpatia, astfel încât să aibă ceea ce îşi doresc. Ei doar se gândesc că îşi folosesc sinceritatea pentru suferinţa lor, dar în realitate atrag nefericirea de partea lor.

Scorpion

Ştim faptul că atunci când Scorpionii provoacă o discuţie, vor face tot ce le stă în putinţă doar să-şi atingă ţelul, chiar dacă este vorba despre o răzbunare. Vor profita de bunătatea oamenilor şi chiar vor privi asta într-un mod cinic. Într-o confruntare, un Scorpion va încerca să-şi nege vinovăţia


Gemeni

Atunci când Gemenii se gândesc mai mult timp asupra lucrurilor, chiar au dubii dacă să profite de o persoană, şi implicit, de bunătatea acestuia. Dacă cineva începe să bănuiască comportamentul lor uşor intrigant, ei vor crea chiar şi o diversiune.

Săgetător

Dacă un Săgetător are nevoie să stea într-un loc şi nu mai găseşte niciun loc la hotel, cu siguranţă va profita de bunătatea unui prieten care se va oferi să stea la el acasă. Dacă are nevoie să stea pentru o vreme, va apela la o scuză precum faptul că nu are unde să stea sau chiar la conştiinţă împotriva lor.

Balanţă

Balanţele vor ca toţi oamenii din jurul lor să fie fericiţi, inclusiv şi ei să fie fericiţi, iar faptul că profită de bunătatea oamenilor nu este un lucru rău pentru ei. Îşi folosesc farmecul natural ca să-i influenţeze pe ceilalţi, dar şi abilitatea de a le spune celorlalţi exact ceea ce vor să audă.