Gemeni

Luna martie vine pentru tine cu o veste neaşteptat de bună din partea unui prieten care îşi doreşte să te ajute profesional. Poate fi vorba despre un loc de muncă pe măsura competenţelor tale sau poate o oportunitate de a pleca în altă ţară. Orice ar fi, nu renunţa la visul tău şi munceşte în fiecare zi pentru el! Nu vei regreta decizia luată.

Rac

Primăvara îţi surâde, căci majoritatea zilelor din luna martie vor fi norocoase pentru tine. E posibil să ai parte de un câştig substanţial sau de o surpriză din partea familiei. Poate fi vorba despre un lucru pe care ţi-l doreai de mult timp, dar pe care încă nu ai avut ocazia să îl obţii. Ai noroc şi în dragoste, acolo unde persoana iubită îţi va oferi înţelegere şi multă, multă afecţiune.

Scorpion

Dacă până acum ai fost mai mereu tristă şi izolată, din martie, poţi spune că ai renăscut. A venit momentul să fii tu soarele pe strada ta şi să luminezi fiecare loc în care mergi. Încă din primele zile, zâmbetul îţi va reveni pe buze la aflarea unei veşti care te-a ţinut în tot acest timp cu sufletul la gură. Dacă ai deja o familie, poate fi vorba despre naşterea unui copil, iar dacă eşti singură, e posibil ca vestea să fie legată de o relaţie amoroasă din trecut. Oricum ar fi, ai doar motive de fericire!

Săgetător

Primăvara îţi aduce succes în carieră, acolo unde poţi spune că ai dat lovitura. Poate erai în căutarea unui loc de muncă mai bun sau poate ţi-ai dorit să evoluezi, cert este că în martie te aşteaptă noi oportunităţi. Nu e vorba doar despre una singură, ci de mai multe, aşa că ai de unde alege ce ţi se potriveşte. În plus, te bucuri de sprijinul financiar al familiei, care nu te va lăsa la greu cât te vei acomoda cu noua viaţă.

Peşti

Nu eşti genul de persoană care să se bucure uşor la orice lucru mărunt, însă în martie vei avea multe motive să zâmbeşti mai des! Vei reuşi să îţi îmbunătăţeşti relaţia cu partenerul, dar şi cu cei apropiaţi şi vei mai elimina din emoţii. Parcă începi să fii mai dezinvoltă de la începutul primăverii şi parcă ai mai mult curaj să faci numai ceea ce îţi place. În cazul tău, e numai de bine!

Sursă foto: www.wallup.net