Zodiile norocoase ale lunii noiembrie. Berbec

Vei recupera o sumă de bani importantă,de care aveai mare nevoie,mai ales că ai început să-ţi faci planuri pentru sărbătorile de iarnă. La locul de muncă vei avea o discuţie serioasă cu superiorii tăi,în urma căreia vei lua nişte hotărâri care-ţi vor influenţa viitorul.

Zodiile norocoase ale lunii noiembrie. Leu

Prietenii te vor invita să petreci mai mult timp cu ei,mai ales că în ultimele luni i-ai cam neglijat,fiind ocupată la locul de muncă. A venit momentul să te revanşezi şi să le mulţumeşti pentru răbdarea de care au dat dovadă. Şi părinţii îşi vor anunţa vizita,aşadar se anunţă câteva zile pline.

Zodiile norocoase ale lunii noiembrie. Balanţă

După o perioadă în care certurile cu persoana iubită au fost aproape la ordinea zilei vei avea o discuţie serioasă cu aceasta. Deşi te vei pregăti pentru tot ce e mai rău,vei avea supriza să descoperi că sunteţi făcuţi unul pentru celălalt şi că toate certurile au fost provocate de lucruri lipsite de importanţă. Sinceritatea este esenţială,deoarece doar prin comunicare pot fi depăşite problemele.

Zodiile norocoase ale lunii noiembrie. Fecioară

Ultima lună de toamnăvine cu veşti bune în ceea ce priveşte starea de sănătate a unei persoane dragi. Uşurarea pe care o vei simţi la auzul acestei veşti te va face să fii mai veselă şi mai amabilă cu cei din jur,ceea ce-ţi va îmbunătăţi relaţiile sociale. Ieşi mai des în oraş,cunoaşte oameni noi,deoarece nu ştii dacă nu cumva printre ei se află şi sufletul tău pereche.

Zodiile norocoase ale lunii noiembrie. Săgetător

O dorinţă veche se va transforma în curând în realitate. Fie că este vorba de planurile pentru nuntăsau pentru mărirea familiei îi vei suprinde pe cei dragi cu vestea bună. Şi la locul de muncă colegii vor fi alături de tine şi vei vedea astfel cât de mult de apreciază.