Delicioasa ciocolată

Este plăcerea secretă a tuturor femeilor,şi-ţi este imposibil să refuzi să guşti măcar o bomboană din acest desert irezistibil. Chiar dacă este primul inamic al siluetei tale,contribuie în acelaşi timp şi la îmbunătăţirea stării de spirit,întrucât conţine magneziu. Nu este necesar să renunţi la consumul ei,ci să optezi pentru o variantă mai sănătoasă,cum este cea neagră. Aceasta conţine mai multă cacao şi mai puţin zahăr,fiind mai prietenoasă cu formele tale.

Citeşte şi:

Ciocolata este delicioasă,dar şi sănătoasă

Ciocolata,benefică pentru inimă

Floricele simple

Consistenţa lor crocantă le transformă în una dintre cele mai frecvente alegeri ale femeilor atunci când vine vorba de o gustare în faţa televizorului,iar acest lucru se întâmplă frecvent dacă treci printr-o perioadă grea. Totuşi,le poţi înlocui cu o gustare cu mai puţine calorii,cum ar fi floricelele simple. Fără unt sau sare,ele pot fi consumate fără sa-ţi faci griji că te-ai putea îngrăşa.

Fructele

Nu poţi să renunţi la tarta cu frişcă sau la prăjitura cu multă cremă? Poate că eşti prea tristă pentru a mai ţine cont de cât zahăr şi grăsimi nesănătoase au în compoziţia lor,dar atunci când hainele te vor strânge,te vei simţi şi mai deprimată. Mai bine treci pe la piaţă şi cumpără o gamă variată de fructe,din care va ieşi o delicioasă salată de fructe.