Berbec

Întrucât eşti o persoană sigură pe sine şi care are mereu credibilitate,o slujbă în domeniul politic poate fi o carieră pe viaţă. Şi managementul hotelier sau construcţiile sunt domenii pe care nu ar trebui să le ignori,deoarece îţi pot oferi multe satisfacţii profesionale.

Taur

Cuvântul dat este literă de lege pentru tine şi din acest motiv cei din jur ştiu că se pot baza mereu pe tine. Finanţele,designul interior şi contabilitatea sunt domeniile predilecte spre care ar trebui să-ţi îndrepţi atenţia. Dacă vrei o slujbă în care să ai mai multă libertate de exprimare,relaţiile publice şi marketingul sunt două profesii spre care trebuie să te îndrepţi.

Gemeni

Ai nevoie de o slujbă care să te motiveze şi care să te ţină mereu în priză. Arhitectura,designul şi artele plastice sunt meserii în care două zile lucrătoare nu seamănă niciodată între ele,iar rutina nici nu intră în discuţie.

Rac

Nu-ţi place să stai niciodată locului,iar imaginaţia ta nu cunoaşte limite. Publicitatea,psihologia,învăţământul şi armata sunt locuri în care vei găsi o slujbă care să corespundă exigenţelor tale.

Leu

Ai spiritul unui conducător,aşa că postura de subaltern nu ţi se potriveşte,mai ales că eşti carismatică din fire şi reuşeşti să te înţelegi foarte bine cu colegii de serviciu. Avocatura,ingineria,serviciile imobiliare şi de divertisment sunt domenii care ţi se potrivesc de minune.

Fecioară

Eşti mereu atentă la detalii,iar setea ta de cunoaştere este nemăsurată. Vânzările,jurnalismul sau zona culinară sunt domeniile în care poţi face carieră şi să te numeri printre cei mai buni profesionişti.

Balanţă

Dacă este o calitate care te caracterizează,atunci aceea este diplomaţia. Ştii ce să spui şi când să spui,aşa că atunci când vine vorba de aplanarea unui conflict toată lumea apelează la tine. Aşadar ai fi o bună mediatoare,avocată sau chiar ambasadoare.

Scorpion

Calculată şi intuitivă eşti perfectă pentru a face cercetări în domeniul ştiinţific sau pentru a rezolva iţele încurcate a unei crime ce părea perfecte. Dacă crezi că sunt domenii prea serioase pentru tine,te poţi reorienta spre învăţământ sau cercetare cosmetică.

Săgetător

Îţi place să călătoreşti,să afli lucruri noi şi să cunoşti oameni din toate colţurile lumii. Din acest motiv jurnalismul,marketingul,relaţiile publice,domeniul hotelier şi turistic îţi vor deschide porţile spre noi lumi,în care poţi îmbina utilul cu plăcutul şi să-ţi practici meseria în timp ce-ţi cultivi pasiunile.

Capricorn

Eşti perseverentă şi responsabilă,iar sintagma „nu se poate”nu întră în vocabularul tău. Fiind atât de muncitoare,vei fi mereu lăudată de către cei din jur,iar satisfacţiile profesionale nu se vor lăsa aşteptate. Domeniul IT,agricol sau medical sunt locuri în care vei fi apreciată aşa cum meriţi.

Vărsător

Eşti o persoană independentă,cu spirit întreprinzător şi mereu în căutare de lucruri noi. Aşadar,ar trebui să-ţi cauţi locuri de muncă care să-ţi cultive talentul,cele mai potrivite fiind cele din domeniul astronomic,cel al fotografiei,aviaţiei şi IT. Eşti o bună organizatoare,iar responsabilităţile din zona vânzărilor sau a coordonării hoteliereţi se potrivesc ca o mănuşă.

Peşti

Fire empatică,spirituală şi mereu dispusă să-i ajute pe cei din jur,ai o multitudine de domenii în care poţi să faci carieră. Medicina este prima profesie spre care ar trebui să te îndrepţi,dar la fel de potrivite sunt şi psihologia sau asistenţa socială.


Citeşte şi:

Felul în care comunici îţi poate sabota cariera

Cum îţi stăpâneşti emoţiile la birou