BERBEC

Luni, marţi şi miercuri sunt zile minunate pentru a se inspira pentru planurile lor. Mari ambiţii în prima jumătate a săptămânii. De evitat comentarii cu persoane negative sau care i-ar putea face să se răzgândească. Joi şi vineri au de analizat postura în care se află la locul de muncă. Să nu plece urechea la bârfe şi să nu se lase intimidaţi.


TAUR

Au planuri mari pe care le pun pe hârtie, oportunitate privind colaborarea cu străinătatea. Poate că mulţi tauri iau în calcul posibilitatea de a lucra afară. Ar fi bine să nu se lase intimidaţi luni, marţi şi miercuri de persoane care încearcă să-i facă să se răzgândească. Pot conta pe prieteni joi şi vineri.  

Citeşte şi: Ei sunt cei mai răi iubiţi din horoscop. Fugi cât de ţin picioarele dacă nu vrei să suferi


GEMENI

Au ocazia să verifice care sunt persoanele pe care pot conta. Vor vedea cât de mare e influenţa lor asupra celorlalţi şi cât de mult au parte de sprijin. Trebuie să vadă care le sunt suporterii.  

RAC

O săptămână care pune accent pe relaţia de cuplu. Luni, marţi şi miercuri au de analizat mai ales din punct de vedere financiar situaţia lor. În weekend, discuţii în familie despre planuri, proiecte şi suportul de care au nevoie pentru a merge mai departe.

LEU

Multe planuri, mai ales profesionale. Îşi reorganizează viaţa, activităţile, sarcinile. Sănătatea este luată în calcul. Totul se schimbă, pentru ca viaţa lor să fie mai organizată. Discuţii luni, marţi şi miercuri privind viitorul. Joi şi vineri iau în calcul ce au, ce nu au, ce pierd, ce riscă să piardă.

FECIOARE

Au un început de săptămână foarte bun. Luni, marţi şi miercuri sunt zile valoroase pentru muncă. Sunt puţin surprinse de evenimentele profesionale. Trebuie să fie creative şi să inventeze soluţii la situaţiile care se creează. Discuţii cu partenerii şi colaboratorii pentru joi şi vineri. Le ajung la urechi informaţii, discuţii şi cel mai bine ar fi să le verifice, să ceară o părere, o opinie, o explicaţie persoanelor implicate.

Citeşte şi: Patru zodii sunt binecuvântate de Dumnezeu. Eşti printre ele?


BALANŢĂ

Au chef de joacă, au multe de povestit, vor să prelungească vacanţa, sunt într-o formă foarte bună luni, marţi şi miercuri. Joi şi vineri, valoroase pentru muncă. În weekend, risc de discuţii cu partenerul de viaţă.

SCORPION

Se gândesc la bani şi vorbesc cu membrii familiei luni, marţi şi miercuri. Încă este o perioadă de planificare. Joi şi vineri au chef de distracţie.

SĂGETĂTOR

Început sub semnul comunicării, au multe întrebări, trebuie să răspundă la ele, mai ales dacă planurile lor sunt un pic mai îndrăzneţe pentru acest an, trebuie să fie bine informaţi, caută răspunsuri şi bine ar fi să discute cu persoane avizate. Joi şi vineri, fie vin musafiri, fie trebuie să se ocupe de o persoană din familie şi asta nu le place prea mult.

Citeşte şi: Zodiile-pereche toxice din horoscop cu care NU trebuie să te asociezi


CAPRICORN

Încep cu gândul la bani sau aranjamente profesionale, care pot să le modifice şi sursele de venit. Se pare că vor mai multă linişte, pun preţ pe sănătatea lor, încep cu gândul la bani, ce câştigă, ce pierd. Discuţii şi poate au nevoie de un sfat competent joi şi vineri. Atenţie la discuţii în familie în weekend.  

VĂRSĂTOR

Au o săptămână foarte bună, sunt inspiraţi, intuitivi. Vor lucruri mari, au toate şansele să impresioneze. Se gândesc la bani joi şi vineri. În weekend, au chef de o mică excursie sau călătorie. Risc de accidente pe drum.

PEŞTI

Săptămâna începe mai lent. Luni, marţi şi miercuri, mai mult odihnă. Joi şi vineri sunt în formă mai bună şi se gândesc la lucrurile mari pe care au şansa să le realizeze în acest an, Jupiter fiind în zona carierei. În weekend, se gândesc la bani, e posibil să cheltuiască pe ce n-au apucat să cumpere în 2018. 


Sursă: antena3