Conform tradiţiei, mireasa trebuie să poarte ceva albastru în ziua nunţii pentru a avea noroc în căsnicie, iar Meghan Markle a respectat întocmai tradiţia. A avut un mic detaliu ascuns chiar în voal: o bucăţică de material din rochia pe care a purtat-o la prima întâlnire cu prinţul Harry.  

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unui documentar în două părţi despre Regina Elisabeta a II-a, în care Megan Markle apare alături de rochia de mireasă, pentru prima dată de la nuntă cu Harry.  

„Undeva aici este o bucată de material, vedeţi? Vedeţi bucată albastră de material prinsă pe interior? E ceea ce am purtat albastru. Este o bucată de material din rochia pe care am purtat-o la prima întâlnire cu Harry”, a spus Meghan.


Mai mult decât atât, ducesa a povestit că nu a văzut voalul finisat până în dimineaţa nunţii. Tot în semn de respect pentru Familia Regală, acesta a conţinut florile care reprezintă fiecare ţară din Commonwealth.

„A fost foarte important pentru mine, mai ales acum că fac parte din familia regală, să am pe el toate cele 53 de ţări din Commonwealth. Am ştiut că va fi o surpriză drăguţă şi pentru noul meu soţ, care nu a ştiut. Sunt incredibil de fericită că am făcut această alegere pentru ziua noastră specială. Şi cred că şi ceilalţi membri ai familiei au fost încântaţi şi au apreciat faptul că înţelegem cât de important este Commonwealth pentru noi şi rolul pe care îl avem”, a adăugat Meghan Markle.

Rochia Ducesei de Sussex, împreună cu voalul şi tiara purtate de ea, vor fi expuse publicului în cadrul expoziţiei A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex, care va avea loc între 26 octombrie şi 6 ianuarie, la Castelul Windsor şi între 14 iunie şi 6 octombrie, la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh.


Sursă: The Independent